Onderhoud

0479 41 09 21

Onderhoud

Om een goede werking van uw centrale verwarmingsinstallatie te garanderen is het essentieel de verwarmingsketel te laten onderhouden. Gebeurt dit niet, dan zal uw ketel minder renderen en een schadelijkere uitstoot hebben. Bovendien bent u niet verzekerd bij brand als de cv-installatie niet gekeurd is.


Cv-ketels op aardgas: Gasketels dienen in Vlaanderen verplicht gekeurd te worden elke 2 jaar. Heeft u een open aardgasketel dan dient ook uw schoorsteen geveegd te worden tijdens het tweejaarlijks onderhoud. Dieter De Boever  is een erkend technicus en kan bij het onderhoud de nodige reinigings- en verbrandingsattesten opmaken.


Cv-ketels op stookolie: Stookolieketels dienen elk jaar gekeurd te worden.


Geen verrassingen als u de factuur ontvangt. Indien onderdelen moeten vervangen worden, gebeurd dit uiteraard na uw goedkeuring. 

De prijs voor het onderhoud op uw gaswandketel bedraagt € 129,- inclusief BTW en exclusief onderdelen die eventueel dienen vervangen te worden. 


De prijs voor het onderhoud op uw mazoutketel bedraagt € 176,- inclusief BTW en exclusief onderdelen die eventueel dienen vervangen te worden. Bij het onderhoud van de mazoutketel hoort ook de reiniging van de schouw die wij aan € 73,- inclusief BTW aanrekenen.


Voor een offerte voor onderhoud van aardgasbranders GII (met vermogen > of = 20 kW, voormalig G3), kunt u hier terecht voor een vrijblijvende offerte.


Vanaf het moment dat u een interventie door onze firma heeft laten uitvoeren, ontvangt u tijdig een herinnering om een afspraak te maken voor het onderhoud.


Op deze manier heeft u altijd een goed onderhouden verwarmingsketel, een maximaal rendement en een besparing op de brandstofkosten.